Uncategorized

Резултатите од трката на 5 километри на Скопскиот маратон.

ECA

Заврши трката на Скопскиот Виз ер маратон на 5 километри, најдобрите во машка конкуренција се Богдан Цветковски, Илија Миленковиќ и Горан Мојановски.

Виз ер маратон во женска конкуренција најдобри беа Марго Бојаџиева, Рената Соколовска и Нагме Бурџук од Турција.

Целосните резултати можете да ги погледнете во линкот долу..

РЕЗУЛТАТИ ОД ТРКА ВИЗ ЕР МАРАТОН

 

Loading...