Uncategorized

Сани му даде зелено светло на својот сопруг

ECA

Македонската пејачка Сани Апостоловска му даде зелено светло на својот сопруг. Таа се пошегува со него на фотографија која ја објави на една од социјалните мрежи.

Најнгажираната македонска пејачка Сања Сани Апостоловска од неодамна е во брак со Мартин Грoздановски. Пејачката не се срами и јавно му ја покажува својата љубов на социјалните мрежи, па често го означува во разни постови.

Така деновиве таа одлучи да се пошегува со него и го означи на една фотографија на коja стои порака: “Не сум љубоморна. Мојот маж може да гледа други жени, ако мисли дека очите не му требаат за подоцна”.

estradaplus

Loading...