vesti24.mk
ВЕСТИ

Сопственикот на вила во Дојран: ЗА децата на бранителите и на уставобранителите сместувањето е БЕСПЛАТНО!!!

ECA

Чин кој е за пофалба. Чин кој нема да ве остави рамнодушни. Сопственикот на вилата во Стар Дојран, Лука Александров направи нешто непознато досега за македонската јавност. Секоја чест и симнуваме капа!

Извор: signal.mk

извор:курир.мк

Loading...

Related posts