vesti24.mk
ЖИВОТ

Социјалдемократите во тага: Почина Ивана Ангелеска

ECA

Централнот одбор на СДСМ, на почетокот на седницата, со едноминутен молк оддаде почит на Ивана Ангелеска, членка на СДСМ и активистка за права и правда, која прерано го загуби својот живот. Нека почива во мир, соопштија од СДСМ.

Loading...

Related posts