Uncategorized

СТОТИНА ПОВРЕДЕНИ НА ДВЕТЕ СТРАНИ, ПРИВЕДЕНИ НЕМА

ECA

Конечниот епилог беше над 70 повредени граѓани, над 20 полицајци и 4 пратеници.

Некои од повредените и на двете страни биле со тешки повреди и биле задржани во скопските болници на понатамошно лекување.

Официјално, приведени нема.

Loading...