vesti24.mk
ЗАБАВА

Тој сам, а тие шест полицајци: Снимката од оваа тепачка стана вирална (ВИДЕО)

ECA

Снимка од улица во Америка, на која е еден афроамериканец, гол до појас, кој се бори со дури шест полицајци стана вирален.

На видеото се гледа како полицајците се обидуваат да го совладаат, а тој како не сака и не сака да се предаде, иако полицијата користи и боксови, пендраци и се друго што законот им дозволува.

Шесте полицајци сепак на крајот некако успеаја да го совладаат и оборат на земја.

Сепак, тука не беше крајот: Немоќен да направи било што друго, човекот почнал да ги гризе.

Loading...

Related posts