Uncategorized

Урем Султан погледнете како танцува со ќеркичката Лара ( ВИДЕО )

ECA

Покрај деловните успеси Хурем најмногу ужива во улогата на мајка за што сведочат нејзините објави на социјалните мрежи.
Еве Хурем како се забавува со ќеркичката Лара кое неодамна го објави на Инстаграм и кое за кртко имаше над 800.000 прегледи.

ВИДЕО:

https://youtu.be/XR7teG1KA0Q

 

Loading...