Uncategorized

Утрово убиен градоначалникот на Општина Боговиње, починал во Тетовската болница

ECA

Ранет градоначалникот на Општина Боговиње, дознава Тв 21Според информациите од медицинскиот центар во Тетеово,  утрово со повредна од огнено оружје, бил донесен Градоначалникот на Општина Боговиње Хазби Идризи.Полицијата работи на расчистување на слуајот и најавува детали за подоцна.

Утрово во Медицинскиот центар во Тетово повреден од огнено оружје, бил донесен Градоначалникот на Општина Боговиње Хазби Идризи. Тој им подлегна на повредите, дознава 21 ТВ 

Loading...