vesti24.mk
ЗАБАВА

Утрото видела дека некој и ги исекол гумите – кога видела што има на земјата, занемила од УЖАС! (ВИДЕО)

ECA

Франческа Викоф, жена од американската држава Аризона, неодамна на својот паркинг најде сцена која навистина ретко се гледа, за среќа.

Во текот на ноќта, некој и ги пресекол гумите на автомобилот. И како да не и бил доволен стрес, кога погледнала во тротоарот, видела дека исечен прст дека стои покрај гумите!

Според нејзината проценка, човекот кој и ги исекол гумите, веројатно, поради невнимание и нервоза, по патот го отсекол прстот. Според неа, тоа се докажува со трагата на крвта што доаѓа од автомобилот.

Франческа се сомнева дека сторителот е нејзин сосед, со кого се расправала ден пред овој инцидент, а трагата од крв оди во правец кон неговата куќа.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts