Uncategorized

УЈП продава коли со цени од 60.000 денари па нагоре акцијата почнува за 6 дена.

ECA
УЈП на 12.05.2017 ќе одржо јавна акција и комерцијална продажба на предмети кои што се заплетени од даночни обврзници.

Во акцијата ке бидат понудени автомобили со цени од 60.000 денари, цистерни, вилушкари евтини, повеќе информации за понудите можете да погледнете во линкот:

ЛИНК

Loading...