vesti24.mk
Uncategorized

Хардинај се степа со баба на говорница (ВИДЕО)

ECA

За време на свеченоста 140 години од призренската лига косовскиот премиер Рамуш Хардинај не го бендиса говорот на една постара госпоѓа па влезе во физичка пресметка со неа, и не успеа без помош на телохранителите да излезе на крај со неа.

Loading…
Loading...

Related posts