vesti24.mk
ЗАБАВА

Целиот Балкан му симнува капа- кога ќе видите како овој Босанец им помага на мигрантите веднаш ќе ви се насолзат очите (ФОТО)

ECA

На патот кон бегалскиот камп во Босна и Херцеговина еден граѓанин на оградата на својот дом поставил продолжен кабел за да можат мигрантите да си ги наполнат своите мобилни телефони.

Тој покрај продолжениот кабел оставил и порака на англиски јазик „Here you can charge your phone“ „Тука можете да го полните вашиот телефон“.

Овој голем гест на жителот кој живее близу бегалскиот камп го заобиколи Балканот и стана вистински херој.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts