Uncategorized

Ѓоковиќ го објавија полот на бебето

ECA

Српските медиуми пренесуваат дека Новак и Јелена Ѓоковиќ неодамна го дознале полот на бебето кое треба да се роди во август.

Според пишувањата на магазинот „Стори“, на лекарски преглед им е соопштено дека ќе добијат ќерка.

Семејството Ѓоковиќ откако дознале дека Јелена е бремена, едногласно посакале да имаат девојче, па со приновата ќе им се исполни огромната желба на среќните родители, постарото братче Стефан и најблиските.

Loading...