Uncategorized

Ѕирнете во најголемиот приватен авион, познат како летачки пентхаус

ECA
Вообичаено Boeing 787 Dreamliner авионите служат како комерцијални летала за пренесување на 240 до 335 патници, но еден Dreamliner е резервиран само за 30 луѓе и изгледа како летачки пентхаус.

Приватното летало доби назнака „VVIP“ заради уникатниот зголемен луксуз и ексклузивноста, а официјално е познато како најголемиот приватен авион во светот.

Оние кои сакаат да го искусат летањето со овој приватен авион ќе мораат да платат околу 23.570 евра за само еден час летање.

Еве како изгледа најлуксузниот и најголем приватен авион во светот:

 

Crno Belo

Loading...