ЗАБАВА

Ја фатиле мајката како краде пелени во маркет: Реакцијата на овој полицаец ќе ве остави без зборови

ECA

Една млада мајка купувала продукти, но немала доволно пари за да купи пелени за својот син.

Тогаш службениците од обезбедувањето во Лаурел во американската сојузна држава Мериленд сфатиле дека се обидела да украде 2 пакувања со пелени, вредни околу 15 долари.

Полицаецот Бенет Џонд кој дошол на самото место, наместо да ја уапси одлучил да и ги купи пелените со свои пари, соопшти полицијата.

"Why do cops get to go shopping on duty?" is but one of the many questions we get asked throughout the shift. Though we…

Posted by Laurel Police Department on Saturday, 22 July 2017

Џонс сфатил дека жената, чие име не е објавено, се бори да обезбеди живот за својот син. Како некој што растел со самохрана мајка, се надевела дека детето ќе има подобар живот.

Тоа само говори колку полицајците имаат меко срце.

извор:сителтв

Loading...

Related posts