vesti24.mk
ЗДРАВЈЕ

Ја убива желбата за благо, алкохол и цигари – решението е една билка

ECA
Го намалува апетитот за благо, за алкохол и цигари и помага за многу болести. Билката стевија е навистина корисна, а може да ја одгледувате и дома.

Потекнува од Парагвај, помага за слабеење, намалување на крвниот притисок, за затегање на кожата.

Помага да се откажете и од штетните навики.

Loading...

Related posts