ЗАБАВА

ЈА ЗАПОЗНА ВО АВТОБУС И 35 ГОДИНИ И Е ВЕРЕН! БАЈАГА СИТЕ ПЕСНИ И ГИ ПОСВЕТИ НА СОПРУГАТА КОЈА ИЗГЛЕДА ВАКА(ФОТО)

ECA
Бајага ретко можете да го видите во јавноста, а појавувањето во друштво на својата сопруга е уште поголема реткост.

Затоа пак сите беа воодушевени од нивното присуство на премиерата на филмот “Бисерот на Бојана“

Бајага и Емилија се во брак од 1989 година, а пред тоа се забавувале седум години и живееле заедно. Љубовта која им трае 35 години ја започнале во автобус каде  што и се запознале.

Бајага вели: Ема живееше во Земун, а се запознавме во автобус. За првпат во автобус и ја прашав дали сака да излезе со мене во недела, а таа кажа дека во недела не излегува. Потоа не поставував никакви прашања, тоа ми беше труба. После неколку месеци конечно излеговме- истакна Бајага за едно интервју за српски “Новости”.

извор: срекја

Loading...

Related posts