vesti24.mk
АВТОМОБИЛИ ЗАБАВА

Ќе ве преплашат: Ова се корона зомби (ВИДЕО)

ECA

Во Јапонија е отворена прва „драјв ин“- куќа на стравот во време кога индустријата се прилагодува на правилата за дистанца.

Во куќата може да се видат глумци прекриени со вештачка крв кои се обидуваат да ги исплашат патниците во возилата.

Автомобилите поминуваат низ куќата и искуството трае 20 минути. Автомобилите после доживувањето се перат.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts