vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Џафери во Словенија на средби со Комисијата за прашања на ЕУ, Комисијата за одбрана и групата за пријателство во Државниот Збор на Словенија

ECA
Џафери во Словенија на средби со Комисијата за прашања на ЕУ, Комисијата за одбрана и групата за пријателство во Државниот Збор на Словенија – А1он


Loading...

Related posts