vesti24.mk
Uncategorized

10-минутен тренинг за кој ви се потребни само кауч, перница и желба за вежбање

ECA

Според Ана Рендерер, сè што ви е потребно за тонирање на телото се наоѓа токму во вашиот дом.

Познатата фитнес зависничка предлага вежби за зацврстување на мускулите за чија реализација можете да побарате „помош“ од вашиот кауч и една перница, а секако, мотивацијата е задолжителна.

Обликувајте го телото без посебна подготовка со ефективните вежби кои ќе ви одземат само 10 минути:

FEMINA

Loading...