ЗДРАВЈЕ

Ако мислите дека пиете нешто здраво згрешите!!!

ECA
Овошните сокови не се толку здрави, но откако ќе видите како се произведува овошен сок во фабрика во една арапска земја, ќе размислите два пати пред да се напиетe, пишува порталот инфомакс.

Погледнете ги фотографиите од нивното производство:

извор: маркукуле.мк

Loading...

Related posts