Uncategorized

Анастасија си легнала во дневната – Мајка и сакала да ја разбуди, ја полазиле морници

ECA
Џенифер Абма од Америка доживеала хорор кога ја видела својата мала ќеркичка Анастасија која задремала во дневната соба. Таа отишла на попладневна дремка во дневната, а собата била многу топла. Мајката отишла да ја провери и се изгледало во ред се додека не се потрудила да ја разбуди.

– Ова се случи со моето дете, а јас бев во паника. Мислев дека не можам да си го разбудам детето, нема поголем стрес од тоа. Ова е доказ дека не мора да сте директно изложени на сонце за да имате топлотен удар. Секоја секунда мора да се внимава на децата на горештините. Мојата стресна ситуација нека биде лекција за други родители, вели Абма.

Инаку, топлотен удар навистина се заканува на високи температури без разлика дали сте надвор или внатре.

извор: репортер

Loading...

Related posts