vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Апасиев: (Северна) Македонија ќе треба да му плати оштета на Груевски

ECA

Професорот Димитар Апасиев, за нефер судењето и нелегално апсење на поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, вели дека (Северна) Македонија ќе треба да му исплати оштета на Груевски.

„Од целава калакурница, најјако ќе биде кога тужената странка пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур – Република (Северна) Македонија, дополнително ќе треба да му исплати и ОШТЕТА на Грујо за нефер судење и нелегално апсење без одземен имунитет!“

Од целава калакурница, најјако ќе биде кога тужената странка пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур -…

Posted by Димитар Апасиев on Monday, 12 November 2018

Loading...

Related posts