vesti24.mk
ЖИВОТ

Аца Лукас откри каква порака видел во телефонот на Соња пред инцидентот

ECA

Аца Лукас кој се врати денеска во Белград објасни што се случило со поранешната сопруга:

– Влегов кај нив дома, сакав да ја видам малата Викторија, почнавме да се расправаме и јас тргнав да земам кафе. Таа дојде по мене и ме удри со шолјата по глава. Потоа, јас ја шутнав по ногата за да ме остави на мира и заминав, тоа беше се, вели Аца.

Пред да се случи инцидентот тој видел порака од нејзината адвокатка, па јасно му е зошто таа го мести.

Loading...

Related posts