vesti24.mk

Author : Ferad Aruc

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Неверојатен скандал во Охрид: Незаконски откопан гроб на градските гробишта, политичарка од СДСМ сакала да го присвои?

Ferad Aruc
Локалниот портал „Охрид 1“, викендов јави за неверојатен случај од градските гробишта во Охрид, каде според нивни информации бил откопан гроб за да се провери дали