vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

БОЛИ ГЛАВА: Колку пари заработуваат обложувалниците во Македонија?

ECA

Чсто на медиумите можеме да сретнеме вест со наслов „ја заворил кладилницта со 50 денари“, но реалноста е сосема различна.

Додека ретки се оние кои љубат а се обложуваат, а на крајот од месецот, годината се во позитива, обложувалницие кај нас зааботуваат огромни суми на пари.

извор:засе.мк

Loading...

Related posts