vesti24.mk
Uncategorized

Бред Пит ги решава семејните проблеми

ECA

Откако се разделија со Анџелина Џоли, на Бред Пит единствено му преостанува да спаси барем нешто од своето некогаш среќно семејство. Изгледа на прво место му е задачата да се смири со најстарото од шесте деца, 15-годишниот син Медокс, со кого влезе во физички конфликт при една расправија со сопругата.

Имено, токму ова беше причината Џоли да поднесе барање за развод. Иако по истрагата од страна на полицијата Пит беше ослободен од обвинение односот со синот и натаму е дискутабилен. Но сега двајцата одат на терапија кај ист психијатар, но во различни термини за да не се сретнат.

Loading...