ЗАБАВА

Човек спасил октопод кој се заплеткал, а за возврат добил неочекувана благодарност

ECA

Океанот е полн со секакви суштества, но ништо не ја отсликува таа мистерија како искуството на еден маж кој имал средба со заплеткан октопод.

Наместо да ја остави да се угуши во песок, тој ја земал, ја одвел до океанот и ја вратил во вода. Но, она што се случило подоцна го преплавило интернетот.

По сето тоа, октоподот направил нешто неочекувано.

Ги раширило своите пипци и дошло до чизмите на човекот. Ги ставило пипките на неговите нозе, како да вели „благодарам што ми го спаси животот“.

Погледнете го ова неверојатно видео:

извор:сителтв

Loading...

Related posts