ЖИВОТ

Чудо од генетика: Има педесет години, а не би му дале ниту триесет!

ECA

Запознајте го Чуандо Тана, фотограф од Сингапур, кој моментално е најголема Инстаграм сензација. Причината за неговата популарност не се неговите фантастични фотографии, туку неговите години.

Објективно гледано Чуанду никој не би му дал 30 години, но вистината е подруга затоа што то има 50 години!

Тана стана вистинска ѕвезда преку ноќ поради одличната форма и сознанието колку е возрасен.

Чуанду е всушност бил многу популарен манекен во Сингапур на крајот од осумдесетите и почетокот на деведесетите години. Дури и пробал да се бави и со попо музика, но овој потфат не му завршил упсешно.

Тој тврди дека за неговиот добар изглед е заслужна генетиката, добрата исхрана и вежбањето.

Извор:сителтв

Loading...

Related posts