СПОРТ

Дали е ова најкратката борба во историјата на каратето?

ECA

Ова можеби е најкратката борба во историјата на каратето. Всушност, борбата заврши и пред да започне. Ваков удар со нога немаме видено долго време.

Loading...

Related posts