ЉУБОВ И СЕКС

Дали машката секс кукла Габриел може да понуди сексуално искуство како вистинскиот маж? (ФОТО и ВИДЕО)

ECA

Карли Шортино е експерт по секс, која отиде малку подалеку во мистериозниот лавиринит на сексуалноста на човекот, обидувајќи се да дознае на различни начини како луѓето низ светот ги задоволуваат своите сексуални потреби. Исто така, постојат жени кои имаат сексуални односи со машки кукли и има човек чиј фетиш е неговата нога да биде во вагината!

Синтетиката е светски водечки производител на анатомските реални секс кукли. Па, очигледно и жените сакаат да се задоволат на малку поразличен начин. Габриел е машка секс кукла, која веднаш после лансирањето, постигна брза продажба како за женските кукли. Куклите се изработени со речиси вистинска кожа, специјален силикон, коса, сè што поседува едно вистинско човечко тело.

Таа е направена според желбите на клиентите. Машките кукли можат да имаат пенис кога е во опуштена состојба или за време на ерекција.

Секс – колумнистот, Карли ја тестираше куклата во живо, која инаку чини 7500 евра. За потребите на краткиот документарен филм, таа ја испитуваше тезата дека жените исто така треба да се емотивно поврзи за сексот и дека сексот со кукла не е толку добар како со вистински маж. Таа прво го бакна Габриел, па имаше и секс.

“Беше навистина чудно, бидејќи тоа е виртуелен човек. Многу е реалистично и тешко е да ја почувствувате разликата, само што тука водам некоја игра. Не можете да го доживеете истиот секс како со вистински маж.”

 

 

Loading...

Related posts