ЗАБАВА

Дали знаете дека во Кина постои дете од новата раса кое има волшебни моќи (видео)

ECA

Во кинескиот град Дахуа пред неколку години беше откриено дека живее дете од нова човечка раса. Малиот Нон Јошиу има сини очи со неонски сјај во темница.

Такви очи не се пронајдени ниту кај жителите на нордиските земји. Момчето гледа во темница како што ние гледаме со светлина.

Откако неговиот учител раскажал за неговите волшебни способности, новинари од Пекинг решиле да ги проверат податоците со помош на лекарите. Тие направиле тестирање врз момчето кое ја потврдило информацијата.

Според експертите, во целина тоа не е случајна промена. Имено, тие сметаат дека ова е последица на мутацијата, поради еволуцијата.

извор:македонијаденес

 

Loading...

Related posts