vesti24.mk
ЗАБАВА

Дечкото го фати комшијата на дело како шпиунски ја фотографира неговата девојка

ECA

Дечкото го фати комшијата на дело како шпиунски ја фотографира неговата девојка во дворот.
Девојката легнала и си се сонча, а комшијата цела меморија си ја наполни на телефонот со фотографии и снимката на девојката.

извор:мотика

Loading...

Related posts