vesti24.mk
ЗАБАВА

Дедо Mраз со хеликоптер ќе пристигне на аеродромот „Петровец“

ECA
Воздухопловната бригада (вбр) на АРМ денеска ја организира традиционалната церемонија за поделба на новогодишни пакетчиња на децата на загинатите и починати припадници на вбр и на деца на припадници на вбр и останатите команди и единици на АРМ и Министерството за одбрана.

На најмладите новогодишните пакетичиња ќе им ги даде Дедо мраз кој ќе пристигне со транспортен воен хеликоптер на воениот дел од аеродромот „Александар Велики“ во касарната „Страшо Пинџур“ во Петровец.

Loading...

Related posts