ЗАБАВА

Девојче шамара 50 годишна жена, ама ќерка и се одмазди со брзина на светлината

ECA

Нападот наводно го извршила ќерката на жената. Тинејџерката во видеото подоле, кое се појавило во понеделник и рекла на постарата жена „со кого разговараш?” пред да и удри шлаканица, по што се гледа дека жената останала видно потресена и почнала да плаче.

Сега се појави второ видео во кое што се тврди дека станува збор за истата девојка која добива ќотек од ќерката на жената, а додека во позадина пријател на напаѓачот извикува:

„Таа и удри шлаканица на нејзината мајка.”

Случаен минувач се обидува да интервенира и прашува „што правиш?”, додека девојката продолжува да ја клоца другата девојка. На крајот неколку луѓе успеале да го спречат нападот.

Од полицијата потврдиле дека 13-годишно девојче било уапсено за напад на жена, над 50 години и дека истото е пуштено на слобода додека да заврши истрагата. Голем дел од коментарите кои кружат по социјалните мрежи ја оправдуваат постапката на девојката.

Loading...

Related posts