vesti24.mk
ЖИВОТ

Девојка болна од рак отишла кај фризерот – кога ја ишишал нејзината долга коса сите биле воодушевени

ECA
Морала да се прости од долгата коса…
Откако заболела од рак, оваа преубава девојка Лаура, решила  да оди на фризер.
Требала скоро да тргне на хемотерапија, па сакала да ја скрати својата долга коса пред самата да и падне.
Отишла кај фризерот Џерем Лордет во Њујорк.
Не и било сеедно кога почнал да и ја сече нејзината долга коса.
Не дошла само поради шишање. И требало нешто што ќе ја расположи пред почетокот на хемотерапијата.
Џерем почнал полека со сечење и на неа ни и било сеедно. Меѓутоа, кога ја видела својата фризура на крајот била целосно воодушевена.
Погледнете ја нејзината трансформација:

Loading...

Related posts