ЖИВОТ

Дино Мерлин никогаш не ја има покажано во јавност неговата сопруга

ECA

Популарниот пејач Дино Мерлин со својата сопруга зпочнал љубовна врска кога имал 17 години.

Иако со многу љубов и внимание, Мерлин говори за своите најблиски, тој избегнува појавувања во јавноста со членовите на своето семејство, па публиката и да не знае како изгледаат тие.

Токму затоа големо внимание предизвика папарацо фотографијата на која Мерлин е со својата сопруга Амела со која се оженил кога имал 21 година.

-Ако некој имал среќа во животот при изборот на партнер и животен сопатник, тогаш тоа сум јас. Како деца се заљубивме, почнавме да се забавуваме, имав 17 години, а мојата Амела ни 17 години, откри Дино во една прилика додавајќи дека Амела е првата личност со која на која и ги пуштил своите демо снимки, откако ја поддржала неговата идеја да се занимава со музика.

-Ми рече: „Почни, твоите песни се најубави.“ Можете ли да замислите каков ветер во грб е тоа, кога линоста која ја сакате вели дека вашите песни се најубави?, открива Мерлин. извор:репортер

Loading...

Related posts