vesti24.mk
ЖИВОТ ЗДРАВЈЕ

ДОНИРАЈТЕ ЗА ОВА МАЛО АНГЕЛЧЕ: Катерина мора итно на операција за пресадување на рожницата

ECA

Мојата малолетна ќерка Катерина Рујковска на 25.10.2018 година има закажано посебен хирушки зафат пресадување на рожница (шареница) во Специјлната Болница Свети Вид во БЕЛГРАД, а за таа операција потребни се 5000 илјади евра кои ние родителите не сме во можност да ги обезбедиме.

Затоа Ве молиме да ни помогнете. Ви благодариме.

Семејството Рујковски.

Loading...

Related posts