ЖИВОТ

Дошла во болница со ова на главата: Докторите не можеле да поверуваат што сторила (фото)

ECA

Звучи неверојатно дека некој би направила ваква грешка.

Одделете момент внимание за жената која завршила во болница откако некако успеала да ја смеша нејзината пена за коса со ѕидарска пур пена.

Фотографијата на жената, како наведуваат медиумите со име Поли Фила, масовно е споделувана преку интернетот откако таа завршила во брза помош некаде во источна Европа.

Делувала луто додека седела во чекалната бидејќи ниту докторите не можеле да се воздржат од чудење но и смеење откако сфатиле што сторила, пренесуваат медиумите.

Делива навистина неверојатно дека некој би направил ваква грешка но ете и тоа се случува. За жал, единственото решение за онаа непријатна ситуација било  стрижење на “ќелаво“.

Loading...

Related posts