vesti24.mk
ЖИВОТ

Дрвена куќа од 27 квадрати, но сепак доволно за да биде како од бајките

ECA

По квадратурата не би можеле да ја наречеме куќа, меѓутоа сигурно на никој не би му пречело да го поминува секој ден во неа.

Нејзината внатрешност е осмислена со вкус и практичност па затоа внатрешноста изгледа многу поголема од тоа што всушност е.

Погледнете како изгледа приземје од 27м2, исполнето со топлина и убавина.

Loading...

Related posts