ВЕСТИ ЦРНА ХРОНИКА

Две тешки сообраќајки на после Стража, сообраќајот во прекин

ECA

На групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ граѓани информираат за две сообраќајни несреќи кои се случиле пред малку и засој во сообраќајот.

Во моментов сообраќајот на патот кон Струга, Охрид и Кичево е во прекин.

фото: Ѕид на сообраќајниот срам

 

Loading...

Related posts