ЖИВОТ

Е нема повеќе: Шефот урлал врз вработената и ја понижил: Избројала до три и потоа…

ECA

Канцелариската работа е често многу стресна, а особено кога имате шефови кои не разбираат дека малтретирањето не е дел од нивната работа. Во таквите ситуации, одењето на работа и престојувањето таму станува ноќна мора и вистинско мачење.

На почетокот од ова видео ќе видите жена на која шефот ѝ ги фрлил документите на под. Таа фи собрала и тргнала понатаму, а потоа застанала и се вратила.

Погледнете ја нејзината реакција:

Stress in office ! Every thing has limit

Posted by Global Informers on Sunday, 30 July 2017

извор:сителтв

Loading...

Related posts