ЖИВОТ

Една фотографија, скоро три милиони лајкови: На Ријана и излетаа градите!

ECA

Пејачката Ријана во последно време исклучително привлекува внимание со секси фотографии, а најголемо предизвика фотографијата на која доминира нејзиното длабоко деколте.

Фотографијата во раскошен карневалски костим од кој на Ријана скоро и излегуваат градите, занеполни 16 часа собра 2,7 милиони лајкови и илјадници коментари.

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Loading...

Related posts