vesti24.mk
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Facebook и Instagram имаат проблеми со објавување содржини и со логирање

ECA

Корисниците на социјалните мрежи Facebook и Instagram ширум светот пријавуваат дека имаат проблеми со објавување статуси, линкови, фотографии и други содржини на своите профили и страници.

Проблеми се јавуваат со корисничкиот newsfeed, како и со логирање на социјалните мрежи Facebook и Instagram, но и целосна неможност да се пристапи до профилите.

Уште не е познато што е причината за проблемите, ниту кога се очекува да бидат решени.

Може да видите каде има проблеми и да пријавите проблем со Facebook ТУКА, а со Instagram ТУКА.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts