ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Фијат Цаноски: Како што гледам, Никола, сега тебе ти тече низ ногавици

ECA

Го гледам Никола Груевски на ТВ Нова како се брани со лаги, како јас сум признал дека Космос бил дивоградба.

Ќе се видиме на суд Никола ама овој пат ти како обвинет а јас како оштетен и таму ке ги видиш вистинските вештачења.

Ти викаше дека вистината е како шило и навистина е како шило😊

Како што те гледам на ТВ Нова, овој пат на тебе ти тече низ ногавици😂и секако признавам дека ќе одиш во затвор…..

Фијат Цаноски – Фејсбук статус

Loading...

Related posts