vesti24.mk
ЗАБАВА

(ФОТО) Кејт Аптон ги натопори градите и го урна интернетот

ECA

Кејт Аптон е девојката за која таман ќе помислите дека ја снема целосно од јавноста и баш тогаш ќе се појави.

Таа не се појавува само за да ја има во јавност, туку кога се враќа во медиумите и на сцена, тогаш сите зборуваат за неа.

Аптон направи нова фотосесија на плажа, и навистина ќе беше штета да не се види ова тело- ремек дело.

Loading...

Related posts