ЗАБАВА

ФОТО: Лила гола, само со пешкир на себе

ECA
Лила Стојановска токму ова мото го практикува во животот, па од колагенски третмани на кожата до специјални масажи на телото, таа на разни начини се грижи за своето тело и дух.

Деновиве водителката појде на масажа со вулкански камења. Таа на овој начин ќе се ослободи од негативната енергија и ќе ја подобри циркулацијата.

Лила се соблече и комплетно се релаксираше со овој жежок третман.

извор: засе

Loading...

Related posts