ЗАБАВА

ФОТО: Најлудата порака на надгробна полоча во Македонија

ECA
Речиси секој од нас во текот од животот размислува што би сакал да му пишува еден ден на надгробниот споменик. Овој Македонец вака решил да им отпоздрав на оние кои осануваат по него.

извор: засе

Loading...

Related posts