ЗАБАВА

ФОТО: На бербер му барале премногу пари за реновирање на подот, па се одлучил да го „поплочи“ со монети

ECA

На газда на берберница во Велика Британија му побарале околу 1000 фунти за реновирање на подот во неговиот салон, меѓутоа тој смислил поевтин и покреативен начин – го наредил подот со монети.

– Сакавме нов под, но сите понуди беа скапи, а сакавме да направиме нешто необично и интересно, изјавил Рич Холтам.

– Секој ден носевме пари во банката, а излегувавме со монети, на крај сменивме околу 700 фунти и собравме околу 70.000 монети, рекол тој.

Целиот персонал на салонот цела недела лепеле монети на подот, но на крај го добиле посакуваниот изглед.

извор:а1он

Loading...

Related posts