ЗАБАВА

(ФОТО) Сашко Коцев и упати незгодно прашање на Лила!

ECA

Познатата водителка Лила Стојановска летото го користи максимално па така деновиве ужива во Шпанија.

Она што привлече големо внимание е коментарот на Сашко Коцев на една од фотографиите, еве што ја праша тој:

извор:вистина.мк

Loading...

Related posts